De La Taula I Del Rebost: La Cuina De La Conca De Barbera PDF

AUTOR(A): Mariona Andreu

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 8,72 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: De La Taula I Del Rebost: La Cuina De La Conca De Barbera.pdf

ISBN: 9788488882899

El libro De La Taula I Del Rebost: La Cuina De La Conca De Barbera en formato PDF. El libro De La Taula I Del Rebost: La Cuina De La Conca De Barbera en formato MOBI. El libro De La Taula I Del Rebost: La Cuina De La Conca De Barbera en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mariona Andreu. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es De La Taula I Del Rebost: La Cuina De La Conca De Barbera Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual. La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Varen ser els catalans que en el temps de la Guerra Civil varen arribar a San Sebastián i el varen incorporar feliçment a la Cuina Basca conseqüència de la seva enyorança i d'aquell costum tant arrelada al nostre litoral de menjar-lo. S'explica per la gent gran que la "imatge" del rap i l'aparença no els va agradar, el veien molt lleig i li varen posar el nom de "pez sapo".

LIBROS RELACIONADOS