Empuries (Cat/cast/eng) PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,23 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Empuries (Cat/cast/eng).pdf

ISBN: 9788496970663

Descubre el libro de Empuries (Cat/cast/eng) con followusmedia.es. Lea el PDF de Empuries (Cat/cast/eng) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Empuries (Cat/cast/eng) y otros libros de Vv.aa..
Followusmedia.es Empuries (Cat/cast/eng) Image
Edició en anglès, català i castellà Un recorregut històric i sensorial pels vestigis d’un jaciment de primer ordre, en l’any del centenari de les primeres excavacions que s’hi van dur a terme. Un recorregut visual pels tresors d'Empúries Empúries ha estat, és i serà un referent en el món de l’arqueologia clàssica arreu del món. Un jaciment de primer ordre que ens mostra les restes d’una ciutat grega i d’una ciutat romana i és la porta d’entrada de les cultures clàssiques a la Península Ibèrica. El llibre fa un recorregut visual pel paisatge i l’entorn geogràfic d'Empúries, els seus assentaments grecs i romans fins arribar a l'Empúries moderna i a les peces que guarda el Museu d'Arqueologia de Catalunya. Quasi 200 pàgines il·lustrades amb tots els tresors d'aquest passat llegendari.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

BAN D'ALCALDIA GESTIÓ DE RESIDUS COVID-19. El Ministeri de Sanitat ha aprovat l'Ordre SND/271/2020, de 19 de març, per la que s'estableixen instruccions sobre la gestió de residus en el context de la crisi sanitària originada pel COVID-19.

Directed by Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein. With Erik Borner, Alexandra Neldel, Axel Prahl, Sylvain Urban. Four crazy antiheroes on the run. Their leader is the unworldly innocent, naive Marnie, a house cat who is not allowed to leave the house and only knows about real life from television. Based loosely on Grimms "The Bremen Town Musicians" a modern, hilarious road movie is told.

LIBROS RELACIONADOS