Un Camell D Orient (+Cd) PDF

AUTOR(A): Manel

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,79 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Un Camell D Orient (+Cd).pdf

ISBN: 9788499322841

El libro Un Camell D Orient (+Cd) en formato PDF. El libro Un Camell D Orient (+Cd) en formato MOBI. El libro Un Camell D Orient (+Cd) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Manel. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Un Camell D Orient (+Cd) Image
Un camell d'Orient. Inclou cd amb la cançó inèdita de Manel. En aquest llibre us presentem la nadala de Manel, ara sí editada i il•lustrada. Una cançó de Nadal tendra, urbana, on no falten les bicicletes i les nines. L’any 2008 Manel irromp a l’escena musical amb Els millors professors europeus. Present a pràcticament totes les llistes dels millors discos, gràcies al seu primer àlbum, Manel es converteix en el grup revelació de l’any. Però més enllà del prestigi i el reconeixement del seu debut, a la ràdio sona una cançó inèdita: Un camell d’Orient.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'any passat , per aquestes dates, vaig comprar-me el conte "Un camell d'Orient". Es tracta d'un llibre ( que també inclou un CD ) que il.lustra una nadala d'un dels meus grups de música preferits , els Manel .

"Un camell d'Orient" villancico de Manel, ilustración de Roger Padilla - editorial Estrella Polar. En este cuento se relata este famoso villancico catalán junto a una estupenda ilustración. Los niños pueden entender el gran trabajo de los Reyes Magos en esa noche a través de las imágenes del cuento y a la vez aprender su canción.

LIBROS RELACIONADOS