Vacances Amb Doraemon 6-7 Anys PDF

AUTOR(A): Marta Garcia Cortizas

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,96 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Vacances Amb Doraemon 6-7 Anys.pdf

ISBN: 9788417586836

El libro Vacances Amb Doraemon 6-7 Anys en formato PDF. El libro Vacances Amb Doraemon 6-7 Anys en formato MOBI. El libro Vacances Amb Doraemon 6-7 Anys en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marta Garcia Cortizas. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Vacances Amb Doraemon 6-7 Anys Image
Divertit quadern de vacances que repassa de manera lúdica els continguts apresos pels nens de 6 anys durant el curs escolar, de la mà de Doraemon, Nobita i la resta de la colla. El quadern es divideix en les àrees principals, Llengua, Matemàtiques, Socials, Naturals, Anglès i Artística (Plàstica i Música), que es van repetint de forma ordenada. Les activitats plantejades per àrea, una o dues per pàgina, repassen els conceptes bàsics amb un to desenfadat.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sudoku 6-7 anys Level 1: 4-5 anys Una col·lecció de llibres magníficament il·lustrats en color perquè els més petits es familiaritzin amb l'anglès i aprenguin paraules i expressions ...

Diverteix-te i apren amb Doraemon, el gat cosmic mes genial de l'univers, i amb Nobita, el seu inseparable i despistat amic.Precios quadern de vacances que repassa de manera ludica els continguts apresos pels nens de 3-4 anys durant el curs escolar.

LIBROS RELACIONADOS