Dui Hospitals Institut Catala De La Salut:questionaris I Suposits PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,86 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Dui Hospitals Institut Catala De La Salut:questionaris I Suposits.pdf

ISBN: 9788499433387

El libro Dui Hospitals Institut Catala De La Salut:questionaris I Suposits en formato PDF. El libro Dui Hospitals Institut Catala De La Salut:questionaris I Suposits en formato MOBI. El libro Dui Hospitals Institut Catala De La Salut:questionaris I Suposits en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Dui Hospitals Institut Catala De La Salut:questionaris I Suposits Image
Surt al carrer el volum de Qüestionaris i Supòsits per a la preparació de les proves selectives d'accés a places de la categoria professional de DUI per a hospitals de l'Institut Català de la Salut, adaptat al programa publicat per Resolució SLT6232010, de 29 de gener (DOGC núm. 5586). Els exercicis que conté responen als quatre blocs de matèries en què es divideix el temari: Temes generals, Cures d'infermeria als malalts hospitalitzats, Problemes de salut específics i Protocols específics
DESCARGAR
LEER EN LINEA

plans de cures estandarditzats per a malalts hospitalitzats

Generalitat de Catalunya. Avís legal: La ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d'actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica.

LIBROS RELACIONADOS