La Mort Explicada A La Meva Filla PDF

AUTOR(A): Emmanuelle Huisman-perrin

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,84 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Mort Explicada A La Meva Filla.pdf

ISBN: 9788475965376

Cuida los árboles y descarga el libro de La Mort Explicada A La Meva Filla en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de La Mort Explicada A La Meva Filla en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Mort Explicada A La Meva Filla en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es La Mort Explicada A La Meva Filla Image
La mort s’ha convertit en un dels tabús de la nostra societat. Parlar de la mort sempre resulta difícil, i encara més si ens adrecem a una persona jove. Emmanuelle Huisman-Perrin ens demostra que conversar sobre la mort amb els nostres fills és una de les millors maneres d’estimar la vida. Tard o d’hora, la mort arriba a tothom, tant als rics com als pobres, als joves i als grans. Els infants en parlen sovint, i si en créixer deixen de fer-ho és perquè ja no gosen, conscients com són de l’angoixa que s’amaga darrere del silenci dels adults. La mort explicada a la meva filla és un text a dues veus que ajuda a entendre la mort com una experiència dolorosa, però també com un fenomen natural i acceptable.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LA MORT EXPLICADA A LA MEVA FILLA de EMMANUELLE HUISMAN-PERRIN. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

L'exentrenador del Futbol Club Barcelona i seleccionador Luis Enrique ha comunicat en el seu compte de Twitter la mort de la seva filla Xana, de nou anys, després de cinc mesos lluitant contra un osteosarcoma. "Et trobarem a faltar molt però et recordarem cada dia de les nostres vides amb l'esperança que en un futur ens tornarem a trobar.

LIBROS RELACIONADOS