Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) PDF

AUTOR(A): George R.r. Martin

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,48 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2).pdf

ISBN: 9788420487083

Cuida los árboles y descarga el libro de Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) Image
Mentre els pretendents al Tron de Ferro dels Set Regnes es preparen perfer valer els seus drets, el caos regna, des de l'antiga ciutadella deRocadrac a les costes imponents d'Hivèrnia. Una profecia de desastreesquinça el cel -un cometa del color de la sang i la flama- alhora quecinc faccions combaten pel control d'una terra dividida. Amb un rerefonsd'incest i fratricidi, alquímia i assassinat, el preu de la glòria esmesura amb sang. CONTÉ ELS MAPES: EL NORD, EL SUD, ENLLÀ DEL MUR i PORT REIAL.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Xoc de Reis (Cançó de gel i foc 2) (Catalan Edition) Productos similares. Unbroken. Unbroken. Precio : 11,99 € En stock. Canço dels Tres Reis. Canço dels Tres Reis.

En aquest segon llibre de «Cançó de gel i foc», George R.R. Martin continua la que sembla destinada a ser la millor sèrie de fantasia que s'ha escrit mai. El preu de la glòria.

LIBROS RELACIONADOS