Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) PDF

AUTOR(A): George R.r. Martin

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,36 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2).pdf

ISBN: 9788420487083

El libro Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) en formato PDF. El libro Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) en formato MOBI. El libro Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor George R.r. Martin. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Xoc De Reis (Canço De Gel I Foc 2) Image
Mentre els pretendents al Tron de Ferro dels Set Regnes es preparen perfer valer els seus drets, el caos regna, des de l'antiga ciutadella deRocadrac a les costes imponents d'Hivèrnia. Una profecia de desastreesquinça el cel -un cometa del color de la sang i la flama- alhora quecinc faccions combaten pel control d'una terra dividida. Amb un rerefonsd'incest i fratricidi, alquímia i assassinat, el preu de la glòria esmesura amb sang. CONTÉ ELS MAPES: EL NORD, EL SUD, ENLLÀ DEL MUR i PORT REIAL.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

XOC DE REIS (CANÇO DE GEL I FOC 2) de GEORGE R.R. MARTIN. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

En aquest segon llibre de «Cançó de gel i foc», George R.R. Martin continua la que sembla destinada a ser la millor sèrie de fantasia que s'ha escrit mai.El preu de la glòria.Mentre els pretendents al Tron de Ferro dels Set Regnes es preparen per fer valer els seus drets, el caos regna des de l'antiga ciutadella de Rocadrac fins a les costes imponents d'Hivèrnia.

LIBROS RELACIONADOS