Animals (Col.leccio De Curiositats) PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,67 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Animals (Col.leccio De Curiositats).pdf

ISBN: 9788416641703

Cuida los árboles y descarga el libro de Animals (Col.leccio De Curiositats) en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Animals (Col.leccio De Curiositats) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Animals (Col.leccio De Curiositats) en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Animals (Col.leccio De Curiositats) Image
Descobreix l’increïble món dels animals amb aquest quadern d’activitats esplèndidament il·lustrat.Conté un gran nombre de dades fabuloses, puzles d’animals, adhesius fantàstics i un pòster desplegable per continuar descobrint espècies animals.Prepara’t per explorar!
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sloane va recollir-hi animals, plantes i curiositats artificials que van ser la base de la seva obra Natural History of Jamaica. Sloane tornà a Anglaterra el 1689 amb uns 800 espècimens de plantes i en va fer un herbari. També va recollir animals vius, com una iguana, però arribaren morts a Anglaterra .

Descobreix l?increïble món dels animals amb aquest quadern d?activitats esplèndidament il·lustrat. Conté un gran nombre de dades fabuloses, puzles d?animals, adhesius fantàstics i un pòster desplegable per continuar descobrint espècies animals.

LIBROS RELACIONADOS