Campanades De Boda PDF

AUTOR(A): Teresa Solana

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,29 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Campanades De Boda.pdf

ISBN: 9788429772180

Descubre el libro de Campanades De Boda con followusmedia.es. Lea el PDF de Campanades De Boda en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Campanades De Boda y otros libros de Teresa Solana.
Followusmedia.es Campanades De Boda Image
L'aparició dels maldestres germans bessons detectius Borja i Eduard a Un crim imperfecte va suposar una renovació de la novel·la negra en català. Amb el mateix humor i intel·ligència i reivindicant la llengua del carrer, en aquesta nova aventura Teresa Solana ens presenta la Barcelona actual. Una ciutat en crisi i plena de turistes que està a punt de convertir-se en l'escenari perfecte del casament d'una rica hereva de Manhattan amb un jove metge de Puigcerdà.Uns mesos abans, els glamurosos pares de la núvia arriben a Barcelona amb el seu jet privat per conèixer els consogres. Però durant la visita un d'ells mor enverinat. Les connexions del Borja amb la jet set fan que ell i l'Eduard acabin involucrats en la investigació del cas.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Campanades de Boda, la última obra de teatro de La Cubana, en el Teatro Tívoli de Barcelona.Una vez más, utilizo el blog como altavoz para dar a conocer una de esas perlas que no hay que perderse. De nuevo, pues, vayan aquí mi opinión y recomendación para ir a verla.

L'aparició dels maldestres germans bessons detectius Borja i Eduard a Un crim imperfecte va suposar una renovació de la novel·la negra en català. Amb

LIBROS RELACIONADOS