Gust De Cendra PDF

AUTOR(A): Guillem Clua

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 8,18 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Gust De Cendra.pdf

ISBN: 9788492408221

El libro Gust De Cendra en formato PDF. El libro Gust De Cendra en formato MOBI. El libro Gust De Cendra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Guillem Clua. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Gust De Cendra Image
Diuen que mai no sabràs del cert si un fruit és dolç o amarg fins que no te l’hagis posat a la boca. El mateix passa amb el gust de les cendres que els personatges de l’última obra de Guillem Clua es veuen obligats a assaborir. A Jerusalem, en una terra que ha vist néixer religions ancestrals, guerres eternes i mites mil·lenaris, tres turistes nord-americans s’enfronten al pes de la història i al dels seus propis fantasmes mentre dos joves palestins porten a terme un pla secret per donar sentit a una vida immersa en la misèria i l’opressió. En la línia de l’aclamada La pell en flames, a Gust de cendra el món occidental torna a col·lisionar amb Orient en una explosió de sentiments que canvia la vida dels seus personatges per sempre, a la vegada que ofereix una ambiciosa reflexió sobre la política, la religió, les creences, la fe, l’amor i, en definitiva, el gust que volem que tingui el nostre futur individual i col·lectiu. Gust de cendra es va començar a escriure amb motiu de la I Trobada Estatal de Dramaturgs a Navas del Marqués (Àvila) organitzada per la COSACA (Coordinadora de Sales Alternatives de Catalunya) l’estiu de 2006. El desembre del mateix any, la seva versió en anglès es va estrenar amb gran èxit a l’Spanish Repertoir Theatre de Nova York (EUA). Dicen que nunca sabrás con certeza si un fruto es dulce o amargo hasta que no te lo hayas puesto en la boca. Lo mismo ocurre con el sabor de las cenizas que los personajes de la última obra de Guillem Clua se ven obligados a saborear. En Jerusalén, en una tierra que ha visto nacer religiones ancestrales, guerras eternas y mitos milenarios, tres turistas estadounidenses se enfrentan al peso de la historia y al de sus propios fantasmas mientras dos jóvenes palestinos llevan a cabo un plan secreto para dar sentido a una vida inmersa en la miseria y la opresión. En la línea de la aclamada La piel en llamas, a Gusto de ceniza el mundo occidental vuelve a colisionar con Orient
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Obra que ens presenta el xoc cultural i vital entre uns turistes americans i la realitat palestina.

This charming Chateau accommodation, set in secluded gardens offers a unique and welcoming home stay for guests seeking both peace and serenity as well as a host of outdoor activities in the Cevenne National Park in the South of France.

LIBROS RELACIONADOS