Carmina O La Gnosi Angelica PDF

AUTOR(A): Juan Perucho

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,66 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Carmina O La Gnosi Angelica.pdf

ISBN: 9788484370598

Descubre el libro de Carmina O La Gnosi Angelica con followusmedia.es. Lea el PDF de Carmina O La Gnosi Angelica en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Carmina O La Gnosi Angelica y otros libros de Juan Perucho.
Followusmedia.es Carmina O La Gnosi Angelica Image
La coneixença de Carmina a l´església del convent de Pompeia, a la Diagonal de Barcelona, és el punt de partida perquè l´autor rememori tot el procés d´enamorament, de festeig i de vida en comú que transita al voltant dels llibres i els tresors que amaguen. Amb aquest bell text, Joan Perucho ret homenatge al que fou el seu Àngel de la Guarda i ofereix al lector, un cop més, un tast del seu món particular, ple de la poesia i l´erudició que han caracteritzat la seva obra.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Díaz, José Antonio; Dópido, Amaro; García, Juan Manuel; García, María; García, Sergio; Garrido, Leda; Gil, Carmen; Gómez, José Antonio; González, María ...

Carmina o la gnosi mística. 2001. Carmina o la gnosi angèlica. 2001. Cuento Diana i la mar morta. 1953. Amb la tècnica de Lovercraft i altres contes. 1956. Roses, diables i somriures. 1965. Aparicions i fantasmes. 1968. Històries apòcrifes. 1974. Els balnearis. 1984. Monstruari fantàstic. 1984. Les delícies i els jardins. 1980.

LIBROS RELACIONADOS