Flora I Fauna De La Mar Mediterrania PDF

AUTOR(A): Enric Ballesteros Sagarra

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,12 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Flora I Fauna De La Mar Mediterrania.pdf

ISBN: 9788415885252

Descubre el libro de Flora I Fauna De La Mar Mediterrania con followusmedia.es. Lea el PDF de Flora I Fauna De La Mar Mediterrania en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Flora I Fauna De La Mar Mediterrania y otros libros de Enric Ballesteros Sagarra.
Followusmedia.es Flora I Fauna De La Mar Mediterrania Image
Aquesta guia de butxaca ens acompanyarà a les nostres estades arran de mar. Ens serà útil per reconèixer les espècies que veurem en les immersions amb escafandre autònom o a pulmó lliure, amb tub i ulleres. Però també la farem servir a les llotges del peix o a les peixateries i als mercats.S’il·lustren 832 espècies, entre les més comunes de la Mediterrània, des dels cetacis fins a les algues, passant pels ocells, les tortugues, els peixos, els crustacis, les petxines, etc., acompanyades d’un breu text on s’explica alguna peculiaritat o característica remarcable i d’algunes dades d’interès com l’hàbitat, la seva freqüència o la fondària on viuen.En definitiva, aquest llibre pretén convertir-se en una eina útil, amiga, àgil i pràctica que ens acosti i ens permeti gaudir de la vida marina mediterrània.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La fauna del clima mediterráneo es abundante y muy variada, incluye todo tipo de animales: osos, zorros, ardillas, reptiles, cabras montesas, etc. Usualmente habitan en los bosques o matorrales mediterráneos; biomas que se desarrollan en regiones con clima mediterráneo.

FLORA I FAUNA DE LA MAR MEDITERRANIA de ENRIC BALLESTEROS SAGARRA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS