Contemplant El Monstre PDF

AUTOR(A): Joan Cavalle

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,32 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Contemplant El Monstre.pdf

ISBN: 9788496521964

Cuida los árboles y descarga el libro de Contemplant El Monstre en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Contemplant El Monstre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Contemplant El Monstre en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Contemplant El Monstre Image
Un esplèndid retrat de la nostra societat i dels monstres que hi habitenEl lector ha de creuar, pàgina a pàgina, un autèntic camp de mines, de pistes que cal ajuntar per arribar a la veritatFinals del segle XX. Dia de Sant Jordi. Cinc de la tarda. A la capital de lEstat un cotxe bomba esclata en una plaça cèntrica i provoca una masacre denormes proporcions. Ni la manera dactuar ni les dimensions són les habituals dels grups o moviments terroristes coneguts. No hi ha pistes ni comunicats. Les autoritats estan desconcertades.Així arrenca la trama deContemplant el monstre, un extraordinari engranatge literari que ens endinsa en lànima dun terrorista, que ens en revela els motius, la seva lluita interior per actuar sense pietat ni remordiment, lespiral de follia i raó que el porta a creures un déu.Els polítics, els mitjans de comunicació, els petits delinqüents, els funcionaris, els intel·lectuals i escriptors, la reialesa, lexèrcit, lesglésia, els ciutadans anònims... Tots els col·lectius són sacsejats per la brutalitat de latemptat.Amb un estil madur i àgil Joan Cavallé traça un esplèndid panorama de la nostra societat, amb múltiples històries individuals que sentrellacen en un brillantíssim exercici narratiu, ple de jocs, pistes i paranys per al lector.Joan Cavallé BusquetsNascut a Alcover el 1958, actualment es dedica a la gestió cultural a Tarragona. Sha dedicat professionalment a la llengua, com a ensenyant i com a tècnic. És membre de diverses entitat culturals i socials. Publica articles regularment aEl Punti a diverses revistes. En lúltima dècada ha guanyat premis deteatre, periodisme, traducció i novel·la -entre ells dos premis de la Crítica Serra dOr.El seu treball literari es dirigeix a la narrativa i al teatre. En aquest darrer àmbit compta amb una desena dobres estrenades. En narrativa ha publicat, entre altres,Camell de doble gepa(1989),Les flors verinoses(1990) iRei de mi(1994, premi Ciutat dAlzira de novel·la).Contemplant el monstreés lobra dun autor amb ple domini dels seus recursos.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Lebih dari sekadar dokumen. Temukan segala yang ditawarkan Scribd, termasuk buku dan buku audio dari penerbit-penerbit terkemuka. Mulai Coba Gratis Batalkan kapan saja. Batalkan kapan saja.

El autor de Contemplant el monstre, con isbn 978-84-96521-96-4, es Joan Cavallé, esta publicación tiene trescientas cuarenta y cuatro páginas. Otros libros de Cavallé, Joan son Pies Descalzos Bajo Luna Agosto Arola, Les Benaurances y La Ciutat I Alguna Gent Que Hi Viu.

LIBROS RELACIONADOS