Exercicis De Traducció Gramatical Autocorrecció Català-francès PDF

AUTOR(A): Martine Berthelot, Maria Lluisa Rota Gironell

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 9,55 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Exercicis De Traducció Gramatical Autocorrecció Català-francès.pdf

ISBN: 9782849740996

Cuida los árboles y descarga el libro de Exercicis De Traducció Gramatical Autocorrecció Català-francès en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Exercicis De Traducció Gramatical Autocorrecció Català-francès en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Exercicis De Traducció Gramatical Autocorrecció Català-francès en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Exercicis De Traducció Gramatical Autocorrecció Català-francès Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Per tal d'homogeneïtzar coneixements, durant les primeres setmanes els estudiants disposen de textos per a l'autocorrecció. El dubtes generats es resolen en un fòrum en què els estudiants intervenen cooperativament per resoldre el dubte i finalment, el professor responsable dona el vistiplau, matisa o corregeix les opinions expressades.

Llicenciatura en Traducció i Interpretació (3341) Llengua Catalana(11921) Professor: Marcel Ortín Atenció als estudiants: dimecres d'11 a 1 h., al despatx 300A. ESQUEMA DOCENT. Blocs temàtics d'interès generalAspectes gramaticals bàsicsHabilitats lingüístiques: comprensió i expressió oral i escritaFuncions lingüístiques bàsiques

LIBROS RELACIONADOS