Lletramola 2 Ed 2013 Catala PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,49 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Lletramola 2 Ed 2013 Catala.pdf

ISBN: 9788447471607

El libro Lletramola 2 Ed 2013 Catala en formato PDF. El libro Lletramola 2 Ed 2013 Catala en formato MOBI. El libro Lletramola 2 Ed 2013 Catala en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Lletramola 2 Ed 2013 Catala Image
Lletramola és un projecte didàctic per a l’Educació Infantil. Consta de set quaderns i l’objectiu és iniciar els alumnes en el procés gradual d’aprenentatge de la lectoescriptura i guiar-ne la progressió.Tres personatges, la fada Lila, la bruixa Brufina i el mag Benet, s’encarreguen de presentar, per mitjà del llenguatge narratiu, cadascun dels fonemes i lletres que es treballen en els quaderns.El tractament de cada fonema s’inicia amb el reconeixement del so i la seua representació gràfica en minúscula i majúscula, perafavorir-ne la discriminació auditiva i visual. El mètode didàctic utilitzat presenta una seqüenciació progressiva dels continguts: es passa del fonema a la lletra, de la lletra a les síl·labes, i d’aquestes a les paraules, les frases i als diversos textos (poemes, endevinalles, embarbussaments, etc.). D’altra banda, sempre que s’introdueix una nova lletra, se’n repassen les estudiades fins aleshores. D’aquesta manera, els alumnes relacionen els nous continguts amb els ja apresos.A cada fitxa es proposen, a més de les activitats individuals, unes activitats prèvies que pretenen ajudar els alumnes a comprendre i realitzar adequadament la tasca que se’ls demana i a iniciar-se en el coneixement de les primeres nocions gramaticals (gènere, nombre, etc.).Al final de cada quadern hi ha una fitxa d’avaluació dels conceptes treballats.INTRODUCCIÓ QUADERN 2En el quadern 2 es treballen les consonants m, p, l i n a partir de les històries protagonitzades per la bruixa Brufina i la fada Lila.En aquest quadern s’avança en l’ús d’unitats lingüístiques superiors (síl·labes) amb la realització d’activitats com ara completar paraules no tan sols amb una lletra, sinó amb una síl·laba. Respecte a les grafies, a més de la lletra sola, s’incorporen les síl·labes formades amb cada una de les consonants que es van introduint.També s’introdueix la lletra lligada tant en la presentació dels textos com a l’hora d’escriure. Hi trobem contes, embarbussaments, poemes i endevinalles. Cada un d’aquests textos està pensat específicament per a la lletra que s’està treballant en aquell moment. També es plantegen activitats més lúdiques com sopes de lletres i mots encreuats.A partir d’aquest quadern s’inclou un full de retallables (fotografies) que seran necessaris per al treball d’algunes fitxes.Al final del quadern hi ha una fitxa d’avaluació de tot allò que s’ha treballat (discriminació visual, escriptura de síl·labes, lectura i escriptura de paraules, etc.), utilitzant únicament les lletres que els alumnes ja coneixen.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Tengo instalado outlook 2013 (15..4823.1000) 32 bit. cuando trato de usar el corrector en idioma catalan obtengo un pop up donde se indica que el catalan proofing tool no puede ser localizado. revisa las preferencias y si es el caso, instalalo. bien en outlook options language aparece el catalan como enabled but not installed

Lletramola 2 (català) | Escudero Anglés Neus, Genover Huguet Roser | ISBN: 9788447471607 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

LIBROS RELACIONADOS