Tinc Un Dubte PDF

AUTOR(A): Rudolf Ortega Robert

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,63 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Tinc Un Dubte.pdf

ISBN: 9788474109924

El libro Tinc Un Dubte en formato PDF. El libro Tinc Un Dubte en formato MOBI. El libro Tinc Un Dubte en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rudolf Ortega Robert. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Tinc Un Dubte Image
Tinc un dubte és un compendi amb 250 dubtes de català bàsic, presentats amb forma de píndoles i amb un estil que defuig els manuals de llengua clàssics. A mig camí entre la gramàtica i l'assaig, al llarg de quatre capítols se'ns exposen quatre grans aspectes de la llengua catalana. En primer lloc, un manual d'ortografia, fonamental per no cometre faltes. Segon, una gramàtica elemental, amb especial esment de la morfologia bàsica. Tercer, un repertori d'incorreccions, tant de lèxic com morfològiques. I finalment, un petit recull que mots que poden ser confosos amb d'altres mots, i que per tant podem emprar incorrectament. Tot plegat presentat alhora amb rigor, amenitat i ironia, per tal d'arrencar un somriure a la vegada que s'exposen els temes més feixucs amb fidelitat a la normativa.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Recursos educativos relacionados con "tinc un dubte". Consulta los 40 Recursos educativos de Didactalia: material educativo

Un espai diari, d'un minut i mig, que planteja paraules i expressions en català/valencià d'un ús no sempre correcte. D'una manera entenedora i divertida, l'espai aclareix aquests dubtes.

LIBROS RELACIONADOS