Un Drac Amb Massa Fums PDF

AUTOR(A): M. Carme Roca Costa

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,55 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Un Drac Amb Massa Fums.pdf

ISBN: 9788498110517

El libro Un Drac Amb Massa Fums en formato PDF. El libro Un Drac Amb Massa Fums en formato MOBI. El libro Un Drac Amb Massa Fums en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor M. Carme Roca Costa. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Un Drac Amb Massa Fums Image
En Fumeres és un drac amb molts fums i que a causa del seu caràcter es converteix en un ésser solitari; i estar sol li fa venir molta son. I així, entre dormideta i dormideta, han anat passant els anys! Quan en Fumeres es desperta, res no és ja com ell ho recorda. El segle xxi no és un lloc per a un drac. O potser sí?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sinopsis de: "Un drac amb massa fums" Información no disponible Más sobre. Roca i Costa, Maria Carme. Maria Carme Roca i Costa (Barcelona, 1955) és historiadora i filòloga. Des de l'any 1997 es dedica professionalment a l'escriptura. Ha publicat més ...

El autor de Un drac amb massa fums, con isbn 978-84-673-5707-3, es Maria Carme Roca I Costa, esta publicación tiene setenta páginas.. Este libro lo edita Oxford University Press España, S.a.. A comienzos de los años noventa dicha editorial comenzó su primera singladura impulsada por Universidad De Oxford y actualmente se encuentra en Reino Unido.

LIBROS RELACIONADOS