Un Drac Amb Massa Fums PDF

AUTOR(A): M. Carme Roca Costa

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,50 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Un Drac Amb Massa Fums.pdf

ISBN: 9788498110517

Descubre el libro de Un Drac Amb Massa Fums con followusmedia.es. Lea el PDF de Un Drac Amb Massa Fums en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Un Drac Amb Massa Fums y otros libros de M. Carme Roca Costa.
Followusmedia.es Un Drac Amb Massa Fums Image
En Fumeres és un drac amb molts fums i que a causa del seu caràcter es converteix en un ésser solitari; i estar sol li fa venir molta son. I així, entre dormideta i dormideta, han anat passant els anys! Quan en Fumeres es desperta, res no és ja com ell ho recorda. El segle xxi no és un lloc per a un drac. O potser sí?
DESCARGAR
LEER EN LINEA

En Fumeres és un drac amb molts fums, que a causa de seu mal carácter, es convertix en un ésser solitari; i estar sol li fa venir molta son. I així, entre dormideta i dormideta, han anat passant els anys! Quan en Fumeres es desperta, res no és ja come ll ho recorda. El segle XXI noi està fet per a un drac. O potser sí?

Comprar Un drac amb massa fums (El Árbol de la Lectura) 1, 9788467373448, de Roca i Costa, Maria Carme, Blanch, Ignasi editado por Oxford University Press España, S.A.. ENVIO GRATIS para clientes Prime.

LIBROS RELACIONADOS