El Vent De L Infern PDF

AUTOR(A): Joan Constans I Aubert

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,92 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Vent De L Infern.pdf

ISBN: 9788448923808

Cuida los árboles y descarga el libro de El Vent De L Infern en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de El Vent De L Infern en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Vent De L Infern en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es El Vent De L Infern Image
L'Empordà, un mas situat a les terres que ara formen part dels Aiguamolls i els habitants dels pobles veïns són els protagonistes de la novel·la. En aquestes terres, riques en llegendes i en narracions d'éssers imaginaris, es desenvolupa una trama en la qual es posa de manifest que sovint són els monstres més pròxims els que, dotats d'una aparença humana, poden fer més mal que els que fabrica la imaginació dels pobles i dels seus poetes. La història transcorre entre la postguerra i l'època actual, seguint el tronc d'una família desfasada i decadent. Terratinents, falangistes de conveniència, parcers represaliats i grimpadors sense escrúpols que lluiten per sobreviure en un món que canvia molt ràpidament. En contraposició amb tots ells, trobem en Pere, l'innocent i idealista fuill d'un maquis. Dues dones se'l disputen: la bella i sensual Carolina i la Margot, múrria i "refotuda", que simbolitza l'esperit lliure i sorneguer de la gent empordanesa. I dues posicions el tempten: la del naixent moviment ecologista, encarnat pels primers somiadors aque intentaven crear un parc natural als aiguamolls, i la dels promotors de les noves urbanitzacions de la costa, amb les seves ofertes de diner fàcil. I tots ells, vells i joves, capellans i poetes, "tocats" per la tramuntana i neguitejats i excitats pel roenc, el vent de l'infern, un vent que només trobareu en aquest racó, a migjorn de la serra de Verdera, i que apareix cíclicament com a motiu conductor, a la manera dels leitmotivs de les òperes wagnerianes.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Per pujar al Pic de l'Infern, comencem a caminar a l'estació del cremallera a Núria. Passem per un pont on al costat hi ha un pal amb senyals indicatius. Seguim les que posen "Camí del bosc, Noufonts i Noucreus". La pista és ampla fins que se separen els camins. El camí del bosc segueix a la dreta i nosaltres continuem recte.

Ruta Fredes, Portell de L'infern, Cova de L'aire, Salt de Robert de senderismo en Fredes, Valencia (España). Descarga el track GPS y sigue el recorrido del itinerario del sendero desde un mapa. Una de las mejores rutas que nos ofrece la Tinença de Benifassá que, en su primer tramo, discurre por el antiguo camino que comunicaba las poblaciones de Fredes y la Senia, a través del mítico paso ...

LIBROS RELACIONADOS