En Un Lloc Anomenat Guerra PDF

AUTOR(A): Luiz Narciso Baratieri

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,10 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: En Un Lloc Anomenat Guerra.pdf

ISBN: 9788424641382

El libro En Un Lloc Anomenat Guerra en formato PDF. El libro En Un Lloc Anomenat Guerra en formato MOBI. El libro En Un Lloc Anomenat Guerra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Luiz Narciso Baratieri. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es En Un Lloc Anomenat Guerra Image
Una guerra llunyana, un país desconegut, un jove periodista que debuta com a corresponsal i un adolescent disposat a fer-li d'intèrpret a l'infern. Més enll� de la guerra, de les necessitats de l'un i de l'altre, de la supervivència del nen i l'afany d'aventura del periodista, el cor i l'amistat s'imposaran a la bogeria. Aquesta és la història d'unes vides al límit en la turbulència del nostre món. Una guerra llunyana, un jove periodista que debuta com a corresponsal i un adolescent disposat a fer-li d'intèrpret a l'infern.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

En un lloc anomenat guerra, libro de Jordi Sierra i Fabra. Editorial: La galera, sau. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

Sinopsis Una guerra llunyana, un país desconegut, un jove periodista que debuta com a corresponsal i un xiquet disposat a fer-li d'intèrpret a l'infern. Més enllà de la guerra, de les necessitats de l'un i de l'altre, de la supervivència del jove i l'afany d'aventura del periodista, el cor i l'amistat s'imposaran a la bogeria.

LIBROS RELACIONADOS