El Vilassar De Mar Dels Indians PDF

AUTOR(A): Tate Cabre

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,28 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Vilassar De Mar Dels Indians.pdf

ISBN: 9788499752396

El libro El Vilassar De Mar Dels Indians en formato PDF. El libro El Vilassar De Mar Dels Indians en formato MOBI. El libro El Vilassar De Mar Dels Indians en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tate Cabre. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es El Vilassar De Mar Dels Indians Image
Més enllà de les fantàstiques biografies d’uns quants aventurers intrèpids, el fenomen dels indians, que va tenir el seu punt més àlgid durant la segona meitat del segle XIX, va marcar una època a Vilassar de Mar. Amb el seu constant anar i venir de les colònies, la fortuna que s’afanyaven a lluir, els aires de grandesa d’aquell que s’ha fet a si mateix; però també amb la seva gosadia i ment oberta, el seu interès pel desenvolupament, el progrés i la cultura i amb la seva filantropia; aquests personatges van aportar saba nova a la vila i una mirada moderna i cosmopolita. Aquesta obra analitza la rellevància del seu llegat encara ben viu en els edificis, empreses i obres benèfiques que perduren, però també en la memòria col·lectiva dels vilassarencs, tot un ric patrimoni intangible en forma de topònims, plaques de carrer, sobrenoms, i infinitat d’anècdotes i llegendes.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Holiday home St Llorenç Vilassar Mar Vilassar de Mar Holiday home St Llorenc is a 4-room house 150 m² on 2 levels, located 200m from the centre of town, 26 km from Barcelona and 100 m from the sea... Más información: desde € 133: Apartamentos Vilassar Vilassar de Mar Estos apartamentos modernos se encuentran en el municipio costero de Vilassar de Mar, a menos de 10 minutos a pie de la playa.

Reserva los mejores hoteles en Vilassar de Mar, encuentra nuestras ofertas en Vilassar de Mar usando el buscador de hoteles. Aprovecha las opiniones de nuestros usuarios para escoger el mejor hotel para tu estancia

LIBROS RELACIONADOS