Mon De Contes 5 Anys4 PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,83 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Mon De Contes 5 Anys4.pdf

ISBN: 9788466107853

Cuida los árboles y descarga el libro de Mon De Contes 5 Anys4 en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Mon De Contes 5 Anys4 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mon De Contes 5 Anys4 en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Mon De Contes 5 Anys4 Image
Les carpetes Món de contes són la proposta lectora dissenyada per als infants de 4 i 5 anys dEducació Infantil. Aquesta col·lecció de materials educatius es nodreix en bona part de títols de la sèrie Vull llegir!, pensada especialment per als nens inenes que sinicien en la lectura. Cada carpeta conté tres contes i els quaderns de treball que recullen les propostes per treballar-los adequadament a la classe.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

No! Hi havia una vegada cent dones que van canviar el món. De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kalo, d'Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món.

Les carpetes Món de contes són una proposta lectora dissenyada per als infants de 4 i 5 anys d'Educació Infantil. Aquesta col·lecció de materials educatius es nodreix en bona part de títols de la sèrie Vull llegir!, pensada especialment per als nens i nenes que s'inicien en la lectura.

LIBROS RELACIONADOS