Mon De Contes 5 Anys4 PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,68 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Mon De Contes 5 Anys4.pdf

ISBN: 9788466107853

Cuida los árboles y descarga el libro de Mon De Contes 5 Anys4 en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Mon De Contes 5 Anys4 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mon De Contes 5 Anys4 en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Mon De Contes 5 Anys4 Image
Les carpetes Món de contes són la proposta lectora dissenyada per als infants de 4 i 5 anys dEducació Infantil. Aquesta col·lecció de materials educatius es nodreix en bona part de títols de la sèrie Vull llegir!, pensada especialment per als nens inenes que sinicien en la lectura. Cada carpeta conté tres contes i els quaderns de treball que recullen les propostes per treballar-los adequadament a la classe.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Activitats de 5 a 6 anys Per a treballar le lectoescriptura a l'edat de 5 a 6 anys necessitem tindren en compte les habilitats que han d'adquirir els xiquets i xiquetes, com són aquestes: Les dues mans han de treballar juntes.

Grafismes De L'entorn Per Escriure, Rialles, 3 Anys, 1 Trimestre, Rialles. 3 Anys. 3 Trimestre, Rialles, 4 Anys, 2 Trimestre y Rialles, 4 Anys, 1 Trimestre. . Otro libro de Català Massot, Ramona es Món De Contes 2.

LIBROS RELACIONADOS