Viure Al Limit PDF

AUTOR(A): David Skipper

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,94 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Viure Al Limit.pdf

ISBN: 9788466105699

Descubre el libro de Viure Al Limit con followusmedia.es. Lea el PDF de Viure Al Limit en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Viure Al Limit y otros libros de David Skipper.
Followusmedia.es Viure Al Limit Image
En Simon i en Darren sempre s'han fet costat, sobretot des que la mare d'en Darren viu amb en Milo, un bàrbar que apallissa el noi; i també des que el germà petit d'en Simon està greument malalt. Les noies, les drogues i les bandes s'han convertit en una part important de la vida, i rondar per la via del tren ja és alguna cosa més que un joc. Però l'amistat sempre perdura, malgrat la duresa de la vida.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

VIURE AL LÍMIT 60' - Desembre 2016 El documental narra el transcurs de vida de diferents persones amb diagnòstic d' Intel·ligència Límit. El recorregut es centra en les diferents etapes que ha de passar qualsevol persona durant la seva vida: L'escola, l'institut, l'entrada al mercat laboral, les relacions de parella, l'oci, l'arribada de certes responsabilitats i la maduresa.

Creiem i gaudim de la nostra feina, i d'entre tots els serveis que oferim, la principal prioritat és donar un bon tracte al client, assesorar-lo en la seva compra, venda o lloguer i sempre, trobar el seu espai. Amb Espai i Viure ara si és el moment . Avinguda Sant Francesc 11, Girona, 17001

LIBROS RELACIONADOS