El Llibre De Les Punxes PDF

AUTOR(A): Josep Ramon Correal

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,75 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Llibre De Les Punxes.pdf

ISBN: 9788497797542

Descubre el libro de El Llibre De Les Punxes con followusmedia.es. Lea el PDF de El Llibre De Les Punxes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Llibre De Les Punxes y otros libros de Josep Ramon Correal.
Followusmedia.es El Llibre De Les Punxes Image
 Josep Ramon CorrealEl llibre de les Punxes és una antologia dels millors articles de Josep Ramon Correal, el floret d'una secció que ha estat la referència diària per a molts lleidatans. L'autor recull en catorze tongades el moll dels seus neguits: la defensa del català i de Catalunya, la crisi permanent, la política, l'addicció a la cultura, el periodisme, l'esport, les tradicions, l'espiritualitat revisada, el retrat fidel dels homenots i donasses d'aquest nostre país i, per sobre de tot, l'amor desaforat per Lleida. Amb un estil curt i directe, i amb "enginyosa saviesa lleidatana", Correal eleva l'anècdota a categoria, punxa sense fer sang i deixa l'ànim preparat per aguantar la vida.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

6,7 millones de ejemplares movió en 2018 Les Punxes, clásico de la distribución que pilotan Margrit Lömker y Oriol Serrano, galardonados ayer en La Setmana del Llibre en català

Libro El Llibre De Les Punxes PDF Twittear Josep Ramon Correal El libro de Punxes es una antología de los artículos de los milladores de Josep Ramon Correal, el floret de una sección que tiene la referencia diaria por una muda de los lleidatans.

LIBROS RELACIONADOS