En El Decreixer De La Pluja (40e Premi Maria Manet De Poesia) PDF

AUTOR(A): Carme Arnau

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,98 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: En El Decreixer De La Pluja (40e Premi Maria Manet De Poesia).pdf

ISBN: 9788490346846

Descubre el libro de En El Decreixer De La Pluja (40e Premi Maria Manet De Poesia) con followusmedia.es. Lea el PDF de En El Decreixer De La Pluja (40e Premi Maria Manet De Poesia) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga En El Decreixer De La Pluja (40e Premi Maria Manet De Poesia) y otros libros de Carme Arnau.
Followusmedia.es En El Decreixer De La Pluja (40e Premi Maria Manet De Poesia) Image
El poemari En el decréixer de la pluja, Premi Marià Manent 2016, és un esglaó més en la singladura poètica i personal de l'autora; una obra concebuda com un cant universal i de transició des del jo fins a la humanitat sencera. La mirada de la poetessa fendeix incisiva sobre la condició humana considerant que, darrere de tots els entrebancs que es troben a la vida, l'ésser humà aconsegueix avançar. Posa els seus fonaments en la sensibilitat i la sensualitat, en una veu lírica sense cap dissonància. En cadascun dels versos hi ha una reflexió sobre les possibilitats de transformar un món alternatiu, qui sap si millor, però que almenys ens obri el desig i l'anhel d'aconseguir-ho.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

En el decréixer de la pluja: 40è Premi Marià Manent de Poesia (Quaderns de la Font del Cargol, Band 5) | Arnau i Orts, M. Carme | ISBN: 9788490346846 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

La fruta de los mudos, Premio Internacional de Poesia Ciudad de Melilla, se abre con un largo y ambicioso poema, que toma la asociacion mercantil del norte de Europa en la Baja Edad Media conocida como La Hansa, ... En el decreixer de la pluja: 40e premi maria manent de poesia. Diez cosas que me gustan de ti. Love stage 7.

LIBROS RELACIONADOS