Documents: Llei D'ús I Ensenyament Del Valencià. Elaboració I Desplegament PDF

AUTOR(A): Acadèmia Valenciana De La Llengua

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,80 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Documents: Llei D'ús I Ensenyament Del Valencià. Elaboració I Desplegament.pdf

ISBN: none

El libro Documents: Llei D'ús I Ensenyament Del Valencià. Elaboració I Desplegament en formato PDF. El libro Documents: Llei D'ús I Ensenyament Del Valencià. Elaboració I Desplegament en formato MOBI. El libro Documents: Llei D'ús I Ensenyament Del Valencià. Elaboració I Desplegament en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Acadèmia Valenciana De La Llengua. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Documents: Llei D'ús I Ensenyament Del Valencià. Elaboració I Desplegament Image
València, Generalitat Valenciana, 2003, 18x21 cms., 140 pàgs., rústica amb solapes. Col.lecció Documents nº 2. Bon exemplar
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Conselleria atempta contra la Llei d'ús i ensenyament en les ... Destaquem finalment, que la Conselleria explicita en el seu document que "tot el ... valenciano que figuran en el artículo 35 de la Ley 4/1983 de Uso y Enseñanza del Valenciano. 3.

dels casos previstos en el punt 2 de l'article 5. Article 16. L'aplicació de tècniques informàtiques a les faenes administratives s'hauran de fer d'acord amb els principis de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià i les disposicions d'este Reglament. Article 17.

LIBROS RELACIONADOS