Marco Polo (Catalan) PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,61 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Marco Polo (Catalan).pdf

ISBN: 9788498010046

El libro Marco Polo (Catalan) en formato PDF. El libro Marco Polo (Catalan) en formato MOBI. El libro Marco Polo (Catalan) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Marco Polo (Catalan) Image
Endinsa't en les aventures de Marco Polo a L' Àsia a partir de les seves memòries, recopilades en El llibre de les meravelles. Explora les civilitzacions tàtara i xinesa. Descobreix la història dels grans exploradors.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Tags: catalan nationalism, Dolça Catalunya, dolcacatalunya, El Cid, INH, Institut Nova Història, Marco Polo, Nacionalismo catalán. 71 comentarios . Daniel. domingo, 29 de noviembre de 2015 • 9:07 . Al final nos dirán que Jordi Pujol no era catalán, pero sí que lo fue El Fary.

Marco Polo (1254 - 1324), en el capítol 129 de la seva narració, Els viatges de Marco Polo, es refereix a una província de la Xina anomenada Anian, situada cap al llevant, […] la qual va ser incorporada als mapes de Catai (nom medieval de la Xina) com Anian Regnum, és a dir, 'Regne d'Anian'.

LIBROS RELACIONADOS