Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics PDF

AUTOR(A): Anna Gasol

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,18 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics.pdf

ISBN: 9788416587285

Descubre el libro de Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics con followusmedia.es. Lea el PDF de Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics y otros libros de Anna Gasol.
Followusmedia.es Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics Image
Els contes de sempre, sí, però explicats d'una manera diferent. Mentre els petits de casa descobreixen ia història dels tres porquets, l'Anna Gasol i la Teresa Blanch els ensenyen a comptar; en llegir l'aventura de Hansel i Gretel a la caseta de xocolata aprendran els colors; amb la Rateta Presumida, els sons que fan els animals; amb els Músics de Bremen, els instruments musicals, i amb les Set Cabretes.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Els millors contes infantils en català. Podràs trobar tot de contes per a nens, clàssics, per anar a dormir, així com faules i cançons populars per llegir amb els teus fills.

Els contes de sempre, sí, però explicats d'una manera diferent. Mentre els petits de casa descobreixen la història dels tres porquets, l'Anna Gasol i la Teresa Blanch els ensenyen a contar; en llegir l'aventura de Hansel i Gretel a la caseta de xocolata aprendran els colors; amb la Rateta Presumida, els sons que fan els animals; amb els músics de Bremen, els instruments musicals, i ...

LIBROS RELACIONADOS