Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics PDF

AUTOR(A): Anna Gasol

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,17 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics.pdf

ISBN: 9788416587285

El libro Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics en formato PDF. El libro Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics en formato MOBI. El libro Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anna Gasol. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Els Tres Porquets I Altres Contes Clàssics Image
Els contes de sempre, sí, però explicats d'una manera diferent. Mentre els petits de casa descobreixen ia història dels tres porquets, l'Anna Gasol i la Teresa Blanch els ensenyen a comptar; en llegir l'aventura de Hansel i Gretel a la caseta de xocolata aprendran els colors; amb la Rateta Presumida, els sons que fan els animals; amb els Músics de Bremen, els instruments musicals, i amb les Set Cabretes.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Els contes de sempre, sí, però explicats d'una manera diferent. Mentre els petits de casa descobreixen la història dels tres porquets, l'Anna Gasol i la Teresa Blanch els ensenyen a contar; en llegir l'aventura de Hansel i Gretel a la caseta de xocolata aprendran els colors; amb la Rateta Presumida, els sons que fan els animals; amb els músics ...

Els tres porquets reviuen en aquest llibre! Les fantàstiques i divertides il·lustracions a tot color acompanyen la història, que va rimada. Els tres porquets s'han de construir una casa ja que el llop els persegueix i se'ls vol cruspir. Un la fa de palla, l'altre de fusta i el tercer, tot i que la construcció és més feixuga, de maons.

LIBROS RELACIONADOS