Minguella Leaks PDF

AUTOR(A): Josep Maria Minguella Llobet

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,37 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Minguella Leaks.pdf

ISBN: 9788417759711

Descubre el libro de Minguella Leaks con followusmedia.es. Lea el PDF de Minguella Leaks en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Minguella Leaks y otros libros de Josep Maria Minguella Llobet.
Followusmedia.es Minguella Leaks Image
Teniu a les mans molt més que un llibre de futbol. Josep Maria Minguella, un dels agents més impor-tants de la història, ens revela, amb el suport del periodista Francesc Aguilar, els secrets més ben guardats de la seva experiència en l?univers futbolístic. Per les pàgines d?aquest llibre desfilen molts dels jugadors mítics que Minguella ha portat al Barça: Krankl, Maradona, Rivaldo, Stòitxkov, Romário, Figo, Hagi... Les anècdotes dels fitxatges fan de fil conductor d?un relat en què es combinen històries divertides i altres d?absurdes, i en què la realitat sovint supera la ficció. Negociar a les sis del matí? No voler un jugador perquè és massa barat? Tancar un acord amb una pistola sobre la taula? Descobriu-ho amb Minguella Leaks!
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Minguella leaks. , Josep Maria Minguella, Con La Colaboraci, 17,95€. En toda la historia del FC Barcelona, una sola persona ha protagonizado casi todos los pe...

Descubre si MINGUELLA LEAKS de JOSEP MARÍA MINGUELLA LLOBET está hecho para ti. Déjate seducir por Ohlibro, ¡Pruébalo ya!

LIBROS RELACIONADOS