El Mestre D Animes PDF

AUTOR(A): Irene Nemirovsky

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 3,83 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Mestre D Animes.pdf

ISBN: 9788498672718

El libro El Mestre D Animes en formato PDF. El libro El Mestre D Animes en formato MOBI. El libro El Mestre D Animes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Irene Nemirovsky. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es El Mestre D Animes Image
Niça, 1920. Dario, un metge jove i sense diners, accepta practicar-li un avortament clandestí a una atractiva dona de Nova York a fi de salvar de la misèria Clara, la seva dona, i el seu nadó. És una solució que permet a aquest fill de comerciant vagabund i estranger, de sang grega i italiana, de sobreviure malgrat la indiferència de la clientela elegant de la ciutat. Després d'uns quants anys a Niça i de multiplicar els expedients, a Dario se li acut de sobte una idea genial que l'ajudarà a canviar el seu destí: manipulant amb una intuïció maquiavèlica les noves teories psicoanalítiques, esdevé el xarlatà de moda, convertint-se en l'estrany mestre de les ànimes embriagades pel virus de l'ascensió social... Amb El mestre d'ànimes, una novel"la inèdita publicada el 1939 en forma de fulletó a Gringoire, Irène Némirovsky esbossa el retrat d'un d'aquests «immigrants» d entreguerres que van arribar d'Europa oriental amb l'ardent desig de triomfar. Desmuntant amb una ploma subtil el vals lleuger de les ambicions, l'escriptora ressuscita amb precisió el remolí mundà i intel.lectual de l'època.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

0 (0) Esta novela fue escrita por el español Gustavo Adolfo Becquer, en la que narra una historia que comienza en el lugar llamado Soria, en el monte de las ánimas, el día de Todos los Santos. En esta ocasión te traemos información del resumen y personajes de El monte de las ánimas. Contenido1 Personajes de El monte de las ánimas1.1 Alonso1.2 Beatriz2 Resumen de El monte de las ánimas ...

Juegos de Anime y Manga: La mejor selección de juegos de anime y manga gratis en Minijuegos.com Cada día subimos nuevos Juegos de Anime y Manga para tu disfrute ¡A jugar!

LIBROS RELACIONADOS