La Bíblia De Pedra PDF

AUTOR(A): Marc Capdevila

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,30 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Bíblia De Pedra.pdf

ISBN: 9788429773170

Cuida los árboles y descarga el libro de La Bíblia De Pedra en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de La Bíblia De Pedra en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Bíblia De Pedra en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es La Bíblia De Pedra Image
Una novel·la sobre la construcció de la magnífica portalada esculpida de Santa Maria de Ripoll: la Bíblia esculpida al cor de Catalunya en un flanc del CanigóEstiu de 1162. Ripoll: temps de l'abat Gausfred.Tot just fa un parell de dies que s'ha aixecat la prohibició als jocs i la tafureria és plena d'homes que treballen en la nova portalada de l'església de Santa Maria, bressol espiritual de la casa comtal de Barcelona. Ripoll bull d'activitat: des de fa un parell d'anys, bracers, talladors, picapedrers, jornalers, escultors han arribat a la vil·la atrets pels bons sous que l'abat ofereix a tots els qui col·laboren en la construcció de la portalada.L’abat i el seu home de confiança Ermengol fa anys que treballen en el disseny dels plànols,que han d’incloure les escenes evangèliques de la Bíblia amb miniatures que es conserva a l’escriptori del monestir. La feinada és de por i l’activitat no s’atura.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La biblia de piedra: Amazon.es: Francois Xavier: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros Ir Buscar Los Más Vendidos ...

LA BIBLIA EN PIEDRA. nuniloo el Lun Abr 25 2011, 19:59. ... En esos paramentos los escultores se han servido de temas figurados en las miniaturas de la Biblia de Ripoll, conservada en la Biblioteca Vaticana, referentes a los libros del Éxodo folio 1 y el de los Reyes folio 95.

LIBROS RELACIONADOS