El Meu Primer Gran Llibre Dels Vehicles PDF

AUTOR(A): James Diaz, Melanie Gereth

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 10,71 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Meu Primer Gran Llibre Dels Vehicles.pdf

ISBN: 9788478648207

El libro El Meu Primer Gran Llibre Dels Vehicles en formato PDF. El libro El Meu Primer Gran Llibre Dels Vehicles en formato MOBI. El libro El Meu Primer Gran Llibre Dels Vehicles en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor James Diaz, Melanie Gereth. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es El Meu Primer Gran Llibre Dels Vehicles Image
Imatges, colors, textures, llengüetes, solapes... mirar, tocar, llegir, jugar... Tot és possible amb aquests llibres de gran format si volem aprendre els colors, els números, els vehicles, les formes i els dinosaures. Una col·lecció de llibres plens de diversió i distracció per als més petits.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El primer llibre d història per a divertir-se a través dels temps: caçar mamuts amb l home prehistòric, conèixer els secrets de les mòmies egípcies, atacar un castell medieval, arribar a Barcelona amb el comte Guifré el Pelós, construir catedrals amb els artesans, participar en la creació de la Unió Europea, entrar al Parlament de Catalunya...

El Xahnamé de Firdawsí és un poema èpic amb més de 60.000 apariats i es basa principalment en una obra en prosa del mateix nom compilada pel poeta en els seus primers anys a Tus, la zona de la qual era natiu.Firdawsí va començar la composició del Llibre dels reis durant l'era samànida, l'any 977, i el va completar el 8 de març del 1010, ja en l'era Ghazni.

LIBROS RELACIONADOS