L Edat De La Innocència PDF

AUTOR(A): Edith Wharton

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,78 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: L Edat De La Innocència.pdf

ISBN: 9788429746655

Descubre el libro de L Edat De La Innocència con followusmedia.es. Lea el PDF de L Edat De La Innocència en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Edat De La Innocència y otros libros de Edith Wharton.
Followusmedia.es L Edat De La Innocència Image
L’edat de la innocència, que ha estat adaptada al cinema per Martin Scorsese, és un clàssic de la literatura americana.El caràcter independent i impulsiu d’Ellen Olenska, una nord-americana que havia estat casda amb un noble polonès, sobresurt en una societat que viu de les aparences. Això atrau perillosament Newland Archer, un mjove refinat, quan estava a punt de casar-se.En L’edat de la innocència, Edith Wharton presenta d’una manera minuciosa i amb un punt d’ironuia un retaule de costums d’una societat, l’alta societat novaiorquesa del 1870, que nega completament qualsevol manifestació de sentiments humans.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Bienvenido, estas viendo La edad de la inocencia [Una película Completa] online. ver-peliculas-online.gratis/ siempre esta al día con los mejores estrenos a nivel mundial. pasala bien viendo La edad de la inocencia online.

La edad de la inocencia (título original inglés: The Age of Innocence) es una novela de Edith Wharton publicada en 1920 y que fue galardonada en 1921 con el Premio Pulitzer. [1] La acción de la novela transcurre en la alta sociedad neoyorquina de la década de 1870.

LIBROS RELACIONADOS