Administratius Institut Catala De La Salut (Ics) Temari 2 PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,10 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Administratius Institut Catala De La Salut (Ics) Temari 2.pdf

ISBN: 9788498188288

Descubre el libro de Administratius Institut Catala De La Salut (Ics) Temari 2 con followusmedia.es. Lea el PDF de Administratius Institut Catala De La Salut (Ics) Temari 2 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Administratius Institut Catala De La Salut (Ics) Temari 2 y otros libros de Vv.aa..
Followusmedia.es Administratius Institut Catala De La Salut (Ics) Temari 2 Image
Per a continuar amb la preparació de les proves selectives per ingressar al Cos Administratiu de l’ICS disposa d’aquest Temari 2, que respon a la necessitat de cobrir totes les matèries que inclou el programa oficial, publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 5369 de 29/04/09) i que desenvolupa els temes 19 a 20 d'aquest programa. Així doncs, aquest volum l’assistirà en la preparació d’aquestes proves d’una manera amena i dinàmica, ja que desenvolupa la segona meitat de l’esmentat programa o, el que és el mateix, les matèries dels 10 últims temes. Entre el seu contingut trobarà informació sobre els aspectes que cal conèixer per desenvolupar la tasca administrativa en aquest organisme i creiem que constitueix, juntament amb el primer temari teòric i el volum pràctic de qüestionaris, la millor eina per aconseguir aquesta fita.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El autor de Temari 2 Auxiliar Administratiu-iva Institut Català de la Salut, con isbn 978-84-9147-727-3, es Ed.Adams, esta publicación tiene quinientas veintidós páginas.

El autor de Temari 2 Administratiu-va Institut Català de la Salut, con isbn 978-84-13-27343-3, es Ed.Adams, esta publicación tiene cuatrocientas ocho páginas.

LIBROS RELACIONADOS