Les Illes Aran PDF

AUTOR(A): John Millington Synge

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,32 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Illes Aran.pdf

ISBN: 9788486540616

El libro Les Illes Aran en formato PDF. El libro Les Illes Aran en formato MOBI. El libro Les Illes Aran en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor John Millington Synge. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Les Illes Aran Image
Les Illes Àran és un relat a mig camí entre el diari personal i l’assaig, amb una prosa d’una gran bellesa, que il·lustra l’extrema duresa que la força dels elements imposa a la vida quotidiana dels seus habitants. Tanmateix el paisatge àrid, gairebé desolat, de les tres illes, sotmès sovint al vent, la pluja i els temporals, preserva una existència senzilla lligada a les creences i costums més ancestrals, on les accions de les fades són tan reals com els dòlmens o com la llana dels vestits. Com Synge mateix expressa:“... sentia que aquest petit racó de la fi del món, i la gent que hi viu, tenen una pau i una dignitat, de les quals nosaltres n’estem exclosos per sempre més”.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Situadas en la hermosa bahía de Galway, las islas Aran (Inis Mór, Inis Meáin e Inis Oírr) son los últimos pedazos de tierra en dirección oeste antes de llegar a América. Las islas siguen conservando muchos aspectos de la vida tradicional irlandesa, fascinando a los miles de visitantes que realizan el viaje cada año.

Hombres de Arán es un documental dirigido por Robert J. Flaherty. Año: 1934. Título original: Man of Aran. Sinopsis: Documental sobre la vida cotidiana de los habitantes de las islas de Aran. Muestra la lucha diaria por la supervivencia, el enfrentamiento entre el hombre y la naturaleza y, sobre todo, la dureza del ...

LIBROS RELACIONADOS