Vint Sota Trenta (Antologia De La Nova Narrativa Nord-americana) PDF

AUTOR(A): L./ Updike, D./ Leavitt, David / Moore, Lorrie A. Wilson

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,52 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Vint Sota Trenta (Antologia De La Nova Narrativa Nord-americana).pdf

ISBN: none

Cuida los árboles y descarga el libro de Vint Sota Trenta (Antologia De La Nova Narrativa Nord-americana) en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Vint Sota Trenta (Antologia De La Nova Narrativa Nord-americana) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Vint Sota Trenta (Antologia De La Nova Narrativa Nord-americana) en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Vint Sota Trenta (Antologia De La Nova Narrativa Nord-americana) Image
(El Balancí, 228) Antologia a cura de Debra Spark
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Es funden noves revistes: fins a 15 en un només un any; i alguna fins i tot creua fronteres com la francesa Galaxie (germana de la nord-americana Galaxy que comença a publicar-se l'any 1950), ara el gènere comença ja a sortir del terreny exclusiu del pulp. L'Edat de Plata (1951-1965)

ANTOLOGIA D'AUTORES INÈDITES DELS GÈNERES FANTÀSTICS Aquest volum recull quinze relats inèdits d'autores que estan a punt de fer un gran ... Som als anys vint i trobem la petita Francie Nolan llegint a l'escala d'incendis de casa ... la narrativa de Zadie Smith se ha caracterizado por afrontar de lleno y con gran calado las facetas más ...

LIBROS RELACIONADOS