Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por PDF

AUTOR(A): Empar Moliner

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,11 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por.pdf

ISBN: 9788475886060

El libro Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por en formato PDF. El libro Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por en formato MOBI. El libro Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Empar Moliner. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por Image
Premi Mercè Rodoreda 2015.El llibre més àcid i savi d'Empar Moliner, Sílvia Soler Només algú amb l’instint narratiu, l’agilitat i l’humor d’Empar Moliner podia haver escrit un llibre com Tot això ho faig perquè tinc molta por, una joia literària que commou i diverteix el lector del principi al final. Les dificultats d’afrontar l’absurd, de viure sense por i d’estimar sense fer mal són tractades amb tanta lucidesa com sarcasme. Les dues mares de l’escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l’entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l’esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en aquest llibre brillant. Pocs escriptors retraten tan bé la nostra època com Empar Moliner.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Download Agentes del imperio: Caballeros, corsarios, jesuítas y espías en el Mediterráneo del siglo XVI (Ensayo) PDF

El febrer de 2016 va publicar Tot això ho faig perquè tinc molta por, premi Mercè Rodoreda 2015. Es tracta de dotze relats que la mateixa autora recomana llegir ordenadament, i el primer dels quals és aquest, Bullyng, que recollim de la pàgina web del Grup62. BULLYNG —Que la mare de la Lara Torner m'ha dit que li fan bullying al nen.

LIBROS RELACIONADOS