Els Mediadors Interculturals A Les Institucions Educatives De Cat Alunya PDF

AUTOR(A): Nuria Llevot Calvet

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,36 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Mediadors Interculturals A Les Institucions Educatives De Cat Alunya.pdf

ISBN: 9788497791939

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Mediadors Interculturals A Les Institucions Educatives De Cat Alunya en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Els Mediadors Interculturals A Les Institucions Educatives De Cat Alunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Mediadors Interculturals A Les Institucions Educatives De Cat Alunya en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Els Mediadors Interculturals A Les Institucions Educatives De Cat Alunya Image
 NÚRIA LLEVOTA Catalunya, en els darrers anys, han anat proliferant una sèrie de "professionals" que realitzen, amb més o menys adequació a la definició teòrica, la funció de mediadors interculturals. Primerament es tractava de gitanos, però darrerament, fruit de l'increment de la presència d'infants d'origen immigrant a les escoles catalanes, s'ha vist créixer el nombre i el protagonisme dels estrangers pel reconeixement que se'ls ha donat des de l'administració i des de les institucions. Aquesta publicació, adreçada a tota la comunitat educativa, analitza la situació de la mediació i els mediadors interculturals així com les perspectives de futur d'aquesta controvertida figura.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

ELS MEDIADORS INTERCULTURALS A LES INSTITUCIONS EDUCATIVES DE CAT ALUNYA de NURIA LLEVOT CALVET. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

La Mediación es una disciplina profesional dirigida a conseguir que las partes en conflicto lleguen a acuerdos, por ellas mismas, pero con la ayuda de un mediador imparcial, de manera que permita ...

LIBROS RELACIONADOS