Els Nin: Memories A Llapis D Una Familia Catalana PDF

AUTOR(A): Lluis Juste

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,88 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Nin: Memories A Llapis D Una Familia Catalana.pdf

ISBN: 9788467405606

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Nin: Memories A Llapis D Una Familia Catalana en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Els Nin: Memories A Llapis D Una Familia Catalana en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Nin: Memories A Llapis D Una Familia Catalana en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Els Nin: Memories A Llapis D Una Familia Catalana Image
Basat en l'obra de Giuseppe de Lampedusa, comença en els darrers anys de la dictadura i es situa principalment en el període de la transició democràtica. El relat finalitza setmanes després de L'intent de cop d'estat de Tejero i els seus superiors.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Membre d'una família d'artistes i creadors, en el 2004 apareix la seva primera novel·la gràfica Els Nin. Memòries a llapis d'una família catalana, editada per Planeta DeAgostini i Columna. Amb excusa d'un relat familiar de tres segles, Juste de Nin presenta una crònica molt minuciosa de Catalunya.

Narcís Oller y Moragas (Valls, 10 de agosto de 1846-Barcelona, 26 de julio de 1930) fue un escritor y abogado español, que cultivó el realismo y el naturalismo para luego adaptarse al modernismo de la época. Escribió la mayor parte de su obra en catalán.

LIBROS RELACIONADOS