Planet 51 Adhesius PDF

AUTOR(A): Wole Soyinka

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,78 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Planet 51 Adhesius.pdf

ISBN: 9788499320205

Descubre el libro de Planet 51 Adhesius con followusmedia.es. Lea el PDF de Planet 51 Adhesius en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Planet 51 Adhesius y otros libros de Wole Soyinka.
Followusmedia.es Planet 51 Adhesius Image
Tres llibres del licensing de la pel•lícula d’animació Planet 51. Un llibre d’adhesius, un llibre d’activitats per pintar i un llibre amb blíster que conté personatges magnètics. L’astronauta americà, Capità Charles “Chuck” Baker, aterra al Planet 51 convençut de ser la primera persona que trepitja el planeta. Sorprenentment, però, el territori està habitat per uns simpàtics individus de color verd que viuen feliçment en un món de jardinets delimitats per tanques de fusta pintades de blanc que ens recorda els innocents i feliços anys 50 als Estats Units, on l’única por era ser envaït pels alienígenes... com en Chuck! Amb l’ajuda del seu company-robot Rover i el seu nou amic Lem, haurà d’amagar-se i escapar-se per tal de no convertir-se en part de la col•lecció permanent del Museu Espacial d’Alienígenes Invasors de Planet 51.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Part 1 of my Planet 51: The Game walkthrough. I'm playing this game on the Wii but it has also been released on the PS3, XBOX360, and Nintendo DS. Thanks for watching!

Planet 51 is a galactic-sized animated alien adventure comedy revolving around American astronaut Captain Charles "Chuck" Baker, who lands on Planet 51 thinking he's the first person to step foot ...

LIBROS RELACIONADOS