Escolta Els Animals De La Granja PDF

AUTOR(A): Roger Priddy

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,86 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Escolta Els Animals De La Granja.pdf

ISBN: 9788479425708

El libro Escolta Els Animals De La Granja en formato PDF. El libro Escolta Els Animals De La Granja en formato MOBI. El libro Escolta Els Animals De La Granja en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Roger Priddy. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Escolta Els Animals De La Granja Image
Un animalet de la granja espera la seva mam�. Després hi ha un altre petit animal que fa el mateix, i un altre... fins a deu. A cada p�gina s’incorpora també un nou botó de so. L’estructura repetitiva del text facilita que el nen el memoritzi i aprengui a reconèixer i, després, a escriure els números.DESTRESESDesenvolupament verbal - Coordinació - Desenvolupament sensorial - Observació - NúmerosEdat: a partir de 2 anys
DESCARGAR
LEER EN LINEA

A La Granja hi ha un Nucli Zoològic de nova construcció, dissenyat i adaptat per a què els infants puguin interactuar amb els animals. Els animals que hi ha són: gallines, ànecs, oques, emú, ovelles, cabres, porcs, porcs xinesos, i la vaca.

Comprar el libro Escolta i descobreix els sons de la granja de Raskinet, Véronique; Piette, Nadine, EDITORIAL BASE (CAT) (9788416587766) ... Amb aquest llibre ple de colors i boniques il·lustracions, els més petits descobriran i aprendran els sons dels animals de la granja.

LIBROS RELACIONADOS