Animals Del Mon PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,52 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Animals Del Mon.pdf

ISBN: 9788415411130

El libro Animals Del Mon en formato PDF. El libro Animals Del Mon en formato MOBI. El libro Animals Del Mon en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Animals Del Mon Image
La col·lecció més coneguda d’enciclopèdiesinfantils Larousse, en volums temàtics dirigits a nens a partir de 3 anys.Els llibres s’ocupen tant de temes molt habituals a l’escola (La granja, Animals del món) com d’altres aspectes més vinculats al lleure (Pirates, Cavallers i castells).La combinació perfecta entre els contiguts referencials i un enfocament lúdic d’aquests, per a incentivar les seves ganes d’aprendre.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Per si voleu viatjar a algun país exòtic aquesta Setmana Santa, us deixem els deu animals més verinosos del món. Cal que estigueu molt alert per si us els trobeu! Per a més informació de cada animal només cal que feu un sol clic al nom de cada animal. 10.-Escorpí de cua gruixuda. 9.-Viuda negra.…

Animals estranys 1. És el mol·lusc més verinós de la terra. La seva picada introdueix saliva verinosa a dins la ferida de la víctima. Produeix paràlisi respiratòria. 2. És conegut com a peix mexicà que camina. Sembla un petit monstre de 30cm de llarg. Es troba en perill d'extinció. 3. PEIX ESCORPÍ Té ratlles de zebra.

LIBROS RELACIONADOS