Fanculers 1: La Fabrica De Nata PDF

AUTOR(A): Carles Sala I Vila

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,14 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Fanculers 1: La Fabrica De Nata.pdf

ISBN: 9788424652975

Descubre el libro de Fanculers 1: La Fabrica De Nata con followusmedia.es. Lea el PDF de Fanculers 1: La Fabrica De Nata en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Fanculers 1: La Fabrica De Nata y otros libros de Carles Sala I Vila.
Followusmedia.es Fanculers 1: La Fabrica De Nata Image
Al mig del Camp Nou cau (sí, sí, cau) un talp. I just en mig d'un entrenament del Barça.Al mig del Camp Nou cau (sí, sí, cau) un talp. I just en mig d'un entrenament del Barça. Per sort ningú no se n'ha adonat... ningú? I aquest personatge petitó, de color verd i amb orelles punxegudes? És la Fanzina, una follet culer que salva el talp i el convida a quedar-se amb els fanculers: una colla d'amics tan petits que ningú no els veu i que viuen al camp del Barça. Quina sort, perquè són molt i molt culers. I quina sort que el talp no s'hagi trobat amb la Ratata, una rata dolenta que sempre busca problemes.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Acceder a esta obra . Este recurso puede obtenerse en la propia Biblioteca Nacional de España, solicitando una copia, o por préstamo interbibliotecario (solo bibliotecas), utilizando las siguientes opciones:

Como publicar un libro en una editorial Fanculers 1. La fàbrica de nata, como descargar libros en español gratis Fanculers 1. La fàbrica de ...

LIBROS RELACIONADOS