Corrent Cap A Bikila PDF

AUTOR(A): Marc Cornet

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,79 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Corrent Cap A Bikila.pdf

ISBN: 9788493940270

El libro Corrent Cap A Bikila en formato PDF. El libro Corrent Cap A Bikila en formato MOBI. El libro Corrent Cap A Bikila en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marc Cornet. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Corrent Cap A Bikila Image
Corrent cap a Bikila narra la història de Bikila, un noi etíop de 18 anys, orfe, que malviu pels carrers de la capital del país, d'Addis Abeba. Els joves de la seva edat desitgen seguir el camí dels seus ídols Bekele o Gebrselassie. Anhelen convertir?se en atletes per sortir, corrents, del pou de la pobresa. Ell no podrà fer?ho mai, degut a una malformació congènita que pateix al peu. El viatge de Bikila és al passat, cercant un punt de partida. Es tracta d'una primera passa per començar una experiència vital que el portarà a conèixer els orígens de la seva família durant la dictadura de l'Emperador Haile Selassie. Un recorregut que es veurà marcat per la vida del primer africà en guanyar una medalla en uns Jocs Olímpics (Roma'60): Abebe Bikila
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cap (also called "Lid") A layer of relatively warm air aloft, usually several thousand feet above the ground, which suppresses or delays the development of thunderstorms. Air parcels rising into this layer become cooler than the surrounding air, which inhibits their ability to rise further and produce thunderstorms.

Corrent cap a Bikila narra la història de Bikila, un noi etíop de 18 anys, orfe, que malviu pels carrers de la capital del país, d'Addis Abeba. Els joves de la seva edat desitgen seguir el camí dels seus ídols Bekele o Gebrselassie. Anhelen convertir?se en atletes per sortir, corrents, del pou de la pobresa.

LIBROS RELACIONADOS