El Poder A L Edat Mitjana PDF

AUTOR(A): Vv.aa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 6,74 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Poder A L Edat Mitjana.pdf

ISBN: 9788497792462

Descubre el libro de El Poder A L Edat Mitjana con followusmedia.es. Lea el PDF de El Poder A L Edat Mitjana en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Poder A L Edat Mitjana y otros libros de Vv.aa..
Followusmedia.es El Poder A L Edat Mitjana Image
 Diveros AutorsEl repte d'interpretar les societat que ens han precedit, propi de l'historiador, comporta rellegir entre les línies dels discursos oficials, esguardar a l'altre costat dels miralls on es reflecteix l'ostentació i la puixança. És un temps de novetats, dificultats i reptes historiogràfics com l'actual, l'anàlisi del poder s'ofereix com un finestral nou. La perspectiva del poder ens permet penetrar en els qui l'exerceixen, els qui el justificaven, els qui el gaudien i els qui el patien. És un escenari plural, complex i entrelligat, que ens parla d'un temps superat i d'un espai allunyat, però també d'unes actituds, uns afanys i uns interessos que s'estenen secularment entorn d'un referent prou nítid: el poder.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Power point edat mitjana 1. L'EDAT MITJANA 2. Què en sabem de l'Edat mitjana? Qui eren els nobles? I els cavallers? Perquè creieu que tenien aquest nom? On vivien? I els monjos sabeu qui són? On vivien? La majoria de població de què treballava? Visualitzem dos vídeos a mode d'introducció!!! 1. Els inicis de l'edat mitjana 2.

A l'Edat Mitjana, el poder no va ser un monopoli exclusiu del Rei i de la cort, sinó també de dos estaments privilegiats: la noblesa i el clergat. El poder econòmic i el prestigi social venia donat per la possessió de la terra, ja que aquesta era el mitjà de producció fonamental.

LIBROS RELACIONADOS