Las Meninas (Aixo Es Art!) PDF

AUTOR(A): Patricia Geis

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,54 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Las Meninas (Aixo Es Art!).pdf

ISBN: 9788498254884

Descubre el libro de Las Meninas (Aixo Es Art!) con followusmedia.es. Lea el PDF de Las Meninas (Aixo Es Art!) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Las Meninas (Aixo Es Art!) y otros libros de Patricia Geis.
Followusmedia.es Las Meninas (Aixo Es Art!) Image
Una col·lecció de llibres que combinen història de l’art amb imatges, pop-ups espectaculars i activitats divertides per descobrir les obres més cèlebres de tots els temps. Després de La Monna Lisa, ara posem a l’abast dels menuts un dels quadres més enigmàtics de la història de l’art: Las Meninas, de Velázquez.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Hola aprenents d´art, aquesta pagina ha sigut dissenyada per a tots aquells alumnes que imparteixen l´assignatura d´Història de l´Art en el Batxillerat, vull que quedi clar que aixo no ajuda a aprovar l'assignatura, això es treball vostre, aquesta pàgina es unicament com estri de recolçament per ajudar a l' alumne per poder fer els analisis d'obres d'art més completes.

LAS MENINAS (AIXO ES ART!) de PATRICIA GEIS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS