A Que Dedico El Meu Temps? PDF

AUTOR(A): Angelica Satiro

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,19 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: A Que Dedico El Meu Temps?.pdf

ISBN: 9788499217147

Cuida los árboles y descarga el libro de A Que Dedico El Meu Temps? en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de A Que Dedico El Meu Temps? en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee A Que Dedico El Meu Temps? en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es A Que Dedico El Meu Temps? Image
A què dedico el meu temps? forma part de la sèrie La Joanina i els seus amics de la col•lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure.Aquesta sèrie, adreçada a nens i nenes de 3 a 5 anys, reuneix històries de la marieta Joanina, la qual, com les nenes i els nens petits, busca el sentit del món mentre procura entendre’s a si mateixa. En les diverses històries, es troba amb amics amb qui dialoga sobre aquestes qüestions. En aquest conte, busca respostes a les seves preguntes filosòfiques sobre el temps mentre juga i passeja amb en Pol, el cargol. Es tracta de qüestionar-se sobre les presses del món actual, des de la perspectiva del moviment mundial de la desacceleració i de la proposta d’una pedagogia lenta.Al final del llibre s’inclou un apartat adreçat als adults que proposa activitats i reflexions per tractar alguns dels temes plantejats en el conte.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Però vaig dedicar-hi tot el meu temps des del 31 de gener, quan es van confirmar els dos primers casos a Itàlia, en un hotel [el Palatino, a Roma] a pocs centenars de metres de casa meva. En el contagi apel·la a la importància de la solidaritat: "La millor decisió és la que considera el meu benefici i el de tots els altres".

A què dedico el meu temps? forma part de la sèrie La Joanina i els seus amics de la col lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure. Aquesta sèrie, adreçada a nens i nenes de 3 a 5 anys, reuneix històries de la marieta Joanina, ...

LIBROS RELACIONADOS