Es El Teu Sexe PDF

AUTOR(A): Sylvia De Bejar

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 7,77 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Es El Teu Sexe.pdf

ISBN: 9788429752571

Descubre el libro de Es El Teu Sexe con followusmedia.es. Lea el PDF de Es El Teu Sexe en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Es El Teu Sexe y otros libros de Sylvia De Bejar.
Followusmedia.es Es El Teu Sexe Image
El sexe no és una cosa que sacabi al llit, no es fa durant una estona i després ja està i punt. És molt més. SÍ ten sents realment satisfeta, perfecte. Però si no és així, si tens dubtes o creus que podria millorar, no thi conformis, ni miris cap a una altra banda, ni et diguis que només és un aspecte més de la teva vida o de la teva relació: el sexe és important. Aquest llibre inclou tot allò que has de saber (i que ha de saberell) per comprendre la teva sexualitat, shi reflexiona amb sinceritat sobre alguns dels temes que preocupen moltes dones i exposa (no imposa) unes quantes idees. En algunes hi estaràs dacord, en daltres discreparàs, però, en qualsevol cas, aquesta lectura et farà pensar en la teva sexualitat i et farà gaudir-ne (molt més). Perquè el teu sexe és teu.«Aquest llibre és magnífic, difon una visió molt positiva de la sexualitat i resulta amè, instructiu i fins i tot incitant.» Joan Josep Borràs President de la Federació de Societats de Sexologia
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El sexe no és una cosa que s'acabi al llit, no es fa durant una estona i després ja està i punt. És molt més. Si te'n sents realment satisfeta, perfecte. Però si no és així, si tens dubtes o creus que podria millorar, no t'hi conformis, ni miris cap a una altra banda, ni et diguis que no és un aspecte més de la teva vida o de la teva relació: el sexe és important.

210 títulos de la colección 'Butxaca'. L'agulla daurada. Breu història de Catalunya. Tots aquells cavalls. Narracions. Joc brut. El fill de l'acordionista. El llibre de les il·lusions. De part de la princesa morta.

LIBROS RELACIONADOS