Fènix O L Esperit De La Renaixença PDF

AUTOR(A): Joan Estelrich

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,53 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Fènix O L Esperit De La Renaixença.pdf

ISBN: 9788482647357

El libro Fènix O L Esperit De La Renaixença en formato PDF. El libro Fènix O L Esperit De La Renaixença en formato MOBI. El libro Fènix O L Esperit De La Renaixença en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Estelrich. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es Fènix O L Esperit De La Renaixença Image
Quan l ’any 1934 es va publicar Fènix o l ’esperit de Renaixença, feiamés d ’una d ècada que Joan Estelrich brillava com un estel fulgurantdins del moviment catalanista. Amb aquell llibre «terriblement polèmic»–per dir-ho en les paraules que va usar Josep Pla per donar-nenotícia–, el diputat de la Lliga a les Corts republicanes cosia un enfilallde reflexions disperses per mostrar un ideari personal, culturalista iheterogeni que va definir com a realisme humanista i que des deposicions espiritualistes havia de possibilitar una regeneració moral ipatriòtica de la Catalunya governada pel republicanisme d’esquerres.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Fènix o l'esperit de la Renaixença. "La missió històrico-política" Fènix o l'esperit de la Renaixença. "La missió històrico-política" Estelrich, Joan Descarregar (PDF, 8.21MB) Estelrich, Joan «La missió històrico-política»dins Fènix o l'esperit de la RenaixençaBarcelona: Biblioteca Catalana d'Autors Independents, 1934p....

Des del segle xix, el fènix fou emprat pels primers catalanistes i independentistes catalans com a símbol de l'esperit de construcció nacional després de la derrota. És el símbol de la Renaixença catalana i en l'època, del renaixement. També fou emprat pel grup independentista irlandès Sinn Féin.

LIBROS RELACIONADOS