Fènix O L Esperit De La Renaixença PDF

AUTOR(A): Joan Estelrich

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 4,95 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Fènix O L Esperit De La Renaixença.pdf

ISBN: 9788482647357

Cuida los árboles y descarga el libro de Fènix O L Esperit De La Renaixença en formato electrónico. En followusmedia.es encontrará el libro de Fènix O L Esperit De La Renaixença en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Fènix O L Esperit De La Renaixença en tu teléfono, tableta o navegador!
Followusmedia.es Fènix O L Esperit De La Renaixença Image
Quan l ’any 1934 es va publicar Fènix o l ’esperit de Renaixença, feiamés d ’una d ècada que Joan Estelrich brillava com un estel fulgurantdins del moviment catalanista. Amb aquell llibre «terriblement polèmic»–per dir-ho en les paraules que va usar Josep Pla per donar-nenotícia–, el diputat de la Lliga a les Corts republicanes cosia un enfilallde reflexions disperses per mostrar un ideari personal, culturalista iheterogeni que va definir com a realisme humanista i que des deposicions espiritualistes havia de possibilitar una regeneració moral ipatriòtica de la Catalunya governada pel republicanisme d’esquerres.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Fènix o l'esperit de la renaixença ESTELRICH JOAN. Quan l'any 1934 es va publicar Fènix o l'esperit de Renaixença, feia més d'una dècada que Joan Estelrich brillava com un estel fulgurant dins del moviment catalanista.

Pot contactar amb nosaltres per email o mitjançant les xarxes socials. Ante la situación de excepcionalidad provocada por la emergencia a causa del COVID-19, nos vemos obligados a cerrar la tienda durante dos semanas. Puede contactar con nosotros por email o a través de las redes sociales.

LIBROS RELACIONADOS