Història De Catalunya (6ª Ed.) PDF

AUTOR(A): Jaume Sobreques I Callico

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 1,39 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: Història De Catalunya (6ª Ed.).pdf

ISBN: 9788415711810

Descubre el libro de Història De Catalunya (6ª Ed.) con followusmedia.es. Lea el PDF de Història De Catalunya (6ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Història De Catalunya (6ª Ed.) y otros libros de Jaume Sobreques I Callico.
Followusmedia.es Història De Catalunya (6ª Ed.) Image
L'obra del professor Sobrequés acosta el passat català, des de la prehistòria fins ara, als catalans sense excepció i a aquells forasters que, quan visitin Catalunya, vulguin tenir un coneixement general del que ha estat aquest país al llarg dels seus milers d'anys d'existència. Aquesta breu història té com a objectiu presentar com es va configurar una nació dotada d'un Estat propi, que va tenir un paper destacat a Europa durant segles. I, també, explicar de quina manera aquest Estat va ser agredit al llarg de dos segles fins a ser destruït l'11 de setembre de 1714 i la posterior lluita dels catalans per renéixer de les cendres i recuperar el seu lloc en la història.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El núcleo de esta obra está formado por las instituciones reguladas en el Libro V del Código Civil de Cataluña. Esta ley ha significado un paso decisivo en el camino hacia la codificación del Derecho civil catalán, pues regula de manera exhaustiva y moderna una de las partes fundamentales del Derecho civil de Cataluña.

La Volta a Cataluña 1946 fue la 26ª edición de la Volta a Cataluña.Se disputó en 9 etapas del 8 al 15 de septiembre de 1946 con un total de 1.397 km. El vencedor final fue el español Julián Berrendero.. De los ciclistas inscritos hubo 11 extranjeros patrocinados pos firmas comerciales locales. el equipo favorito era "Chicles Tavay" con Julián Berrendero, Fermín Trueba y Delio ...

LIBROS RELACIONADOS