La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista PDF

AUTOR(A): Antoni Quetglas

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 2,52 MB

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista.pdf

ISBN: 9788415432166

El libro La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista en formato PDF. El libro La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista en formato MOBI. El libro La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Quetglas. Disfruta leyendo con el sitio web followusmedia.es.
Followusmedia.es La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista Image
Durant la Segona República, Sóller va viure un destacat període de dinamisme polític, social i cultural, fruit de l’evolució d’una societat lligada a l’emigració i a la indústria dels teixits. Aquest pluralisme republicà es va veure afectat per la creixent inestabilitat social provocada tant pels sectors radicals d’esquerra com per la dreta més reaccionària. L’aixecament del juliol de 1936, que va generar alguns focus de resistència, va suposar el trencament amb les estructures anteriors, la desaparició de la burgesia d’esquerres i del moviment obrer, i la militarització dels molls del Port amb la creació de l’Estació Naval.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Durant la Segona República, Sóller va viure un destacat període de dinamisme polític, social i cultural, fruit de l'evolució d'una societat lligada a l'emigració i a la indústria dels teixits.

Earth sciences, geography, environment, planning. Technology, engineering, agriculture. Computing & information technology

LIBROS RELACIONADOS